VOODOO DOUGHNUT TO OPEN SECOND LOCATION IN DENVER COLORADO

Denver, CO: 23 sierpnia, 2018

Jesteśmy zachwyceni mogąc ogłosić, że otworzymy naszą drugą lokalizację w dzielnicy SOBO w Denver, Kolorado. Voodoo Doughnut, firma z Portland, która zapoczątkowała kultowe zjawisko, będzie nadal budować swoją reputację, biorąc klasycznego pączka i dodając twist.

Dzielnica SOBO, z eklektyczną mieszanką lokalnych firm, będzie idealnie pasować do ekscentrycznych smaków i stylu Voodoo. Zaczniesz widzieć ich ikoniczne różowe pudełka w nadchodzącym roku!

„Jesteśmy podekscytowani i szczęśliwi, że możemy być częścią społeczności Denver i nie możemy się doczekać, aby nadal zapewniać zatrudnienie, fantastyczne pączki i uśmiechy w rozwijającej się dzielnicy.” Mówi współzałożyciel Kenneth „Cat Daddy” Pogson

Voodoo Doughnut obecnie szczyci się siedmioma i pół lokalizacjami: trzy i pół w Oregonie, po jednej w Denver, CO, Austin, TX, Universal Studios CityWalk Hollywood, CA & teraz w Universal Studios Resort w Orlando, FL.

VOODOO DOUGHNUT to cukierniczy ikonoklasta i foodie-prowokator kultury sklep pączek, który wyczarował niezapomniane klasyki, takie jak Bacon Maple Bar, Memphis Mafia, i Portland Cream. Założona w 2003 roku przez Cat Daddy & Tres, Voodoo Doughnut jest domem dla rosnącej kadry wszystkich typów, dziwaków, artystów & muzyków galore. Ci cukiernicy odgrywają kluczową rolę w realizacji misji firmy: tworzenie niezapomnianych i innowacyjnych przysmaków, przy jednoczesnym tworzeniu niezbędnych miejsc pracy i fajnego miejsca pracy.

Voodoo Doughnut: www.voodoodoughnut.com
Kontakt dla mediów: [email protected]